Kubuswoningen

De paalwoningen van Helmond

Helmond - De Kubuswoningen in het centrum van Rotterdam zijn redelijk bekend. Maar voordat architect Piet Blom in de havenstad aan de slag ging, had hij al een 18-tal kubusvormige paalwoningen in Helmond gebouwd. Aanvankelijk vormden de Helmondse Kubuswoningen een architectonisch geheel met het plaatselijke theater, maar dat is in 2011 bij een brand verwoest.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Piet Blomplein
Postcode en plaats: 5701 RG  Helmond
Provincie: Noord-Brabant


Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 0,5 uur.

Kubuswoningen - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Kubuswoningen

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE