Eindhoven vliegtuigen kijken

Landing op Eindhoven Airport tijdens harde wind

De beste spottersplek

Eindhoven - Eindhoven Airport is het tweede vliegveld van Nederland en is de beste plek in Zuid-Nederland om vliegtuigen te spotten. Bijzonder is dat de luchthaven als Vliegbasis Eindhoven tevens een ondersteunende militaire functie heeft. Je kunt dan ook zowel burger- als militaire toestellen van de Koninklijke Luchtmacht zien.

De spottersplek ligt pal onder de start- en landingsbaan. De vliegtuigen komen dan ook laag over. Wel is de frequentie van de voorbij komende vliegtuigen niet zo hoog als op bijvoorbeeld Schiphol.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Spottersweg
Postcode en plaats: 5657 EA  Eindhoven
Provincie: Noord-BrabantEindhoven vliegtuigen kijken - Beoordeling door bezoekers
  • Je staat hier pal onder de startbaan wat wel gaaf is. Helaas duurt het steeds een tijdje voordat er een nieuw toestel overkomt. Daarom 3 sterren.

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
100%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Eindhoven vliegtuigen kijken'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Eindhoven vliegtuigen kijken

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE