Hermitage Amsterdam

De Hermitage aan de Amstel

Het 'winterpaleis' aan de Amstel

Amsterdam - Hermitage Amsterdam is een dependance van het wereldberoemde Hermitage museum in het Russische Sint-Petersburg. De basis voor de enorme kunstcollectie van het museum werd gelegd door Peter de Grote. De collectie werd later verder uitgebreid door zijn dochters Elisabeth I en Catharina de Grote.

Voor de tentoonstellingen in de Amsterdamse dependance worden schilderijen en andere kunstvoorwerpen geselecteerd uit de collectie van het moedermuseum in Sint-Petersburg.

De Hermitage Amsterdam is gevestigd in de Plantage buurt, in een van de grootste gebouwen uit de zeventiende eeuw: het voormalige verpleeghuis Amstelhof.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Amstel 51
Postcode en plaats: 1018 EJ  Amsterdam

Telefoon: +31 (20) 530 8755
Web: hermitage.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Hermitage Amsterdam - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
0%
Regen:
100%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
100%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Hermitage Amsterdam'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Hermitage Amsterdam


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE