Het Klokhuis

Het Klokhuis in Almere

Wonen in een taart

Almere - De reuze roze taart in Almere Poort is het ultieme droomhuis, volgens de kijkers van het tv-programma Het Klokhuis.

In 2011 schreef het kinderprogramma een ontwerpwedstrijd uit. De opdracht was om een droomhuis te bedenken waar je lekker kunt spelen en leven zonder dat de natuur daar last van heeft. Het eindresultaat is de door Jord den Hollander ontworpen taart op poten in Almere Poort.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Dettifosspad 7
Postcode en plaats: 1363 BZ  Almere

Telefoon: +31 (0)36 5475050
Email: info@stadennatuur.nl
Web: het-klokhuis.nl
Kijk voor activiteiten, workshops, rondleidingen en openingstijden op de website

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Het Klokhuis - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Het Klokhuis


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE