Indoor sky diven

Tart de zwaartekracht in de vliegkamer

Roosendaal - Indoor skydiven? Zelfstandig vliegen kan echt! In de vliegkamer van de verticale windtunnel in Roosendaal mag je na een uitgebreide instructie en training met een instructeur zelfstandig vliegen.


(Tekst gaat hieronder verder)

Per sessie kun je in de windtunnel ongeveer een minuut lang op de kracht van de wind zweven. En de betere skydivers kunnen ook allerlei leuke truucjes in de lucht uithalen. Goedkoop is het niet - wel een geweldige ervaring!

Adres en bezoekers informatie
Adres: De Stok 24
Postcode en plaats: 4703 SZ  Roosendaal

Telefoon: +31 (0)165 520 547
Email: receptie@indoorskydive.com
Web: indoorskydive.com
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Indoor sky diven - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Indoor sky diven


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE