Vliegveld Seppe. Landingsstrip Bosschenhoofd

Ready for take-off op vliegveld Bosschenhoofd

Ready for take-off op vliegveld Bosschenhoofd

Bosschenhoofd

Internationaal vliegveld in een weiland

Bosschenhoofd - Internationaal vliegveld in een weiland kopte een landelijke krant in 2014, nadat het piepkleine Brabantse vliegveld Seppe (vernoemd naar ene Seppe die hier 200 jaar geleden een herberg uitbaatte) werd opgewaardeerd tot Breda International Airport.

Breda International Airport

Ondanks de nieuwe naam is er op en rond de 800 meter lange start- en landingsbaan in Bosschenhoofd weinig veranderd. Nog steeds kun je alle vliegtuigen goed zien vanaf de openbare weg. Het is een ideale plek voor vliegtuigspotters en populair bij dagjesmensen en fietsers die even willen afstappen en kijken.

Ready for take off!

Soms zijn er slechts 2 vluchten per dag, maar op andere dagen kunnen het honderden zijn. Dan is het een komen en gaan van opstijgende en landende Cessna's.

Vliegend museum Seppe

In de vaste collectie van het Vliegend museum Seppe zijn 12 luchtwaardige toestellen uit de periode 1929 - 1975 te zien. Verder is er een overzicht van de luchtvaartgeschiedenis met foto's, instrumenten, motoren, replica's en vliegtuigmodellen.

Wat zeggen de bezoekers?

Adres en bezoekers informatie

Vliegveld Seppe. Landingsstrip Bosschenhoofd

Adres: Pastoor v. Breugelstr. 93
Postcode en plaats: 4744 RC  Bosschenhoofd
Provincie: Noord-Brabant


Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Er worden tot 8 plekken in de buurt getoond. Meer zien? Gebruik dan de zoek functie op deze site.

07:40
Zonsopkomst
19:25
Zonsondergang
Laatste kwartier
Laatste kwartier

Bosschenhoofd uitstapjes in de buurt

Leuke overnachtingen Bosschenhoofd

hotspotholland.nl

Leuke uitstapjes Nederland