Vliegveld Seppe. Landingsstrip Bosschenhoofd

Ready for take-off op vliegveld Bosschenhoofd

Internationaal vliegveld in een weiland

Bosschenhoofd - Internationaal vliegveld in een weiland kopte een landelijke krant in 2014, nadat het piepkleine Brabantse vliegveld Seppe (vernoemd naar ene Seppe die hier 200 jaar geleden een herberg uitbaatte) werd opgewaardeerd tot Breda International Airport.


(Tekst gaat hieronder verder)

Breda International Airport

Ondanks de nieuwe naam is er op en rond de 800 meter lange start- en landingsbaan in Bosschenhoofd weinig veranderd. Nog steeds kun je alle vliegtuigen goed zien vanaf de openbare weg. Het is een ideale plek voor vliegtuigspotters en populair bij dagjesmensen en fietsers die even willen afstappen en kijken.

Ready for take off!

Soms zijn er slechts 2 vluchten per dag, maar op andere dagen kunnen het honderden zijn. Dan is het een komen en gaan van opstijgende en landende Cessna's.

Vliegend museum Seppe

In de vaste collectie van het Vliegend museum Seppe zijn 12 luchtwaardige toestellen uit de periode 1929 - 1975 te zien. Verder is er een overzicht van de luchtvaartgeschiedenis met foto's, instrumenten, motoren, replica's en vliegtuigmodellen.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Pastoor v. Breugelstr. 93
Postcode en plaats: 4744 RC  BosschenhoofdHoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Vliegveld Seppe. Landingsstrip Bosschenhoofd - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Vliegveld Seppe. Landingsstrip Bosschenhoofd


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE