Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo

De grootste schaapskooi van Nederland op de Ermelosche heide

Grootste schaapskooi Nederland

Ermelo - Door het grazen voorkomen de schapen dat de Ermelosche heide overgroeit wordt door gras en struiken. Volgens eigen zeggen is de plaatselijk schaapskooi de grootste van Nederland. Kom de schapen zelf tellen en trek je conclusie.


(Tekst gaat hieronder verder)

Overigens is Ermelo niet de enige plaats met een schaapskooi. Je vindt schaapskuddes op verschillende plaatsen in ons land; maar deze is wel heel groot!

Schaapskudde bij Ermelo op de Veluwe

Tevens heb je bij Ermelo de mogelijkheid om in de omgeving van het bezoekerscentrum en de schaapskooi een mooie wandeling door de natuur te maken.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Postweg 50
Postcode en plaats: Ermelo

Web: schapedrift.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.
Let op:
De Postweg 50 te Ermelo is alleen bereikbaar vanaf de Drieërweg; dit is de weg die loopt tussen Ermelo en Drie. GPS: Latitude: 52.27837 Longitude: 5.66949
Na het invoeren van het adres van de schaapskooi in een navigatiesysteem komt u veelal NIET op de juiste locatie terecht. Houdt u er rekening mee dat de Postweg tegenwoordig gedeeltelijk voor het gemotoriseerde verkeer is afgesloten en u op een totaal verkeerde plaats terecht kunt komen. Dat kan betekenen dat u kilometers moet omrijden.
Alleen via de Drieërweg (de weg tussen Ermelo en het buurtschap Drie) is het mogelijk om bij de schaapskooi en het Bezoekerscentrum Ermelosche Heide te komen. Een zijweg van de Drieërweg is de Postweg; de afslag naar de schaapskooi staat op de Drieërweg reeds met borden aangegeven.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE