Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo

De grootste schaapskooi van Nederland op de Ermelosche heide

Grootste schaapskooi Nederland

Ermelo - Door het grazen voorkomen de schapen dat de Ermelosche heide overgroeit wordt door gras en struiken. Volgens eigen zeggen is de plaatselijk schaapskooi de grootste van Nederland. Kom de schapen zelf tellen en trek je conclusie.

Overigens is Ermelo niet de enige plaats met een schaapskooi. Je vindt schaapskuddes op verschillende plaatsen in ons land; maar deze is wel heel groot!

Schaapskudde bij Ermelo op de Veluwe

Tevens heb je bij Ermelo de mogelijkheid om in de omgeving van het bezoekerscentrum en de schaapskooi een mooie wandeling door de natuur te maken.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Postweg 50
Postcode en plaats: Ermelo
Provincie: Gelderland

Web: schapedrift.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.
Let op:
De Postweg 50 te Ermelo is alleen bereikbaar vanaf de Drieërweg; dit is de weg die loopt tussen Ermelo en Drie. GPS: Latitude: 52.27837 Longitude: 5.66949
Na het invoeren van het adres van de schaapskooi in een navigatiesysteem komt u veelal NIET op de juiste locatie terecht. Houdt u er rekening mee dat de Postweg tegenwoordig gedeeltelijk voor het gemotoriseerde verkeer is afgesloten en u op een totaal verkeerde plaats terecht kunt komen. Dat kan betekenen dat u kilometers moet omrijden.
Alleen via de Drieërweg (de weg tussen Ermelo en het buurtschap Drie) is het mogelijk om bij de schaapskooi en het Bezoekerscentrum Ermelosche Heide te komen. Een zijweg van de Drieërweg is de Postweg; de afslag naar de schaapskooi staat op de Drieërweg reeds met borden aangegeven.

Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelo

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE