Toverland: voor een magische dag

In Toverland bij Sevenum kun je zowel bij mooi als bij slecht weer naar het pretpark!

Indoor attractiepark: ook leuk als uitstapje bij slecht weer

Sevenum - Glijbanen, zweefmolens, de boosterbike, een indoorachtbaan en gillen in de Troy; één van de grootste houten achtbanen van de Benelux waarbij je met 90 kilometer per uur rondraast. Nog sneller is de Fēnix. deze razendsnelle achtbaan trekt meteen de aandacht: je vliegt door de bochten en gaat drie keer over de kop! In Toverland vind je actie voor de hele familie: van razendsnele achtbanen tot aan leuke attracties voor de allerkleinsten.

Altijd pret: vrijwel het hele jaar open

Toverland bij Sevenum in Noord-Limburg is bijna iedere dag van het jaar geopend. Het maakt niet uit of het regent of sneeuwt; of het zomer of winter is. Omdat er zowel binnen als buiten veel attracties zijn, is het in Toverland iedere dag pret!

Heb je even genoeg van de achtbanen, ga dan bootje varen in Merlin's Quest of ontdek het Caribische havenstadje Port Laguna.

Top 10 leukste Toverland attracties

Tijdens een bezoek aan Toverland wil je natuurlijk zoveel mogelijk attracties uitproberen. Maar er is zoveel te beleven dat het lastig kan zijn om alle attracties te bezoeken. Daarom de top 10 van attracties in Toverland die je zeker niet mag missen!
1. Troy
De spectaculaire houten achtbaan Troy mag je zeker niet missen. De achtbaan werd in 2007 geopend en is 35 meter hoog. De achtbaan is 1077 meter lang en heeft een topsnelheid van 90km/h.
2. Boosterbike
Lanceerachtbaan de Boosterbike ligt in themagebied de Magische Vallei. De achtbaan is 600 meter lang. Vooral de lancering met 75km/h is spectaculair.
3. Backstroke
Backstroke is de boomstammen-wildwaterbaan in Toverland. De hoogste afdaling is15 meter en de wildwaterbaan gaat zowel voor- als achteruit.
4. Maximus Blitz Bahn
in themagebied Magic Forest ligt bobsleebaan Maximus Blitz Bahn. Je bepaald hier zelf je snelheid.
5. Fénix
Met de spectaculaire wing coaster Fénix vlieg je mee en duik je 40 meter naar beneden. Met een snelheid van 95 km/h ga je drie keer over de kop terwijl de adrenaline door je lijf giert!
6. Djengu River
Djengu River stroomt door thema-gebied de Magische Vallei. Stap met de hele familie in een rubberen band en maak een tocht over de kolkende rivier!
7. Villa Fiasko
Avonturenhuis Villa Fiasko is een funhouse met glijbanen, draaiende tonnen en scheve trappen.
8. Scorpios
Scorpios is een schommelschip met een flinke uitslag van 75 graden.
9. Dwervelwind
De spinning coaster Dwervelwind is 20 meter hoog en haalt een topsnelheid van 70km/h. Tijdens je rit draaien de karretjes ook nog eens rond...
10. Boomerang
De eerste achtbaan van Toverland staat in Het land van Toos, het oudste gedeelte van het park. De achtbaan is slechts 12 meter hoog en de maximale snelheid is 60 km/h en is daarmee geschikt voor wat jonger publiek - of ouders die niet durven :-).


Toverland: voor een magische dag - Beoordeling door bezoekers
  • Leuke dag gehad. Perfecte plek om een dagje met tieners heen te gaan.

  • "Als we konden toveren, dan gingen we meteen weer!" Het Limburgse attractiepark Toverland is in de afgelopen jaren snel gegroeid. 'De Magische Vallei' is de nieuwste uitbreiding. In Toverland is er genoeg te doen en te beleven voor een mooie lange 'magische' dag - voor alle leeftijden.

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
100%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Toverland: voor een magische dag'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Adres en bezoekers informatie

Toverland: voor een magische dag

Adres: Toverland 2
Postcode en plaats: 5975 MR  Sevenum
Provincie: Limburg

Telefoon: +31 (0)77 467 70 50
Email: info@toverland.nl
Web: toverland.nl
Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 6,5 uur.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies