Toverland

In Toverland bij Sevenum kun je zowel bij mooi als bij slecht weer naar het pretpark!

Ook leuk als uitstapje bij slecht weer

Sevenum - Glijbanen, zweefmolens, de boosterbike, een indoorachtbaan en Troy; één van de grootste houten achtbanen van de Benelux waarbij je met 90 kilometer per uur rondraast. Nog sneller is de Fēnix. deze razendsnelle achtbaan trekt meteen de aandacht: je vliegt door de bochten en gaat drie keer over de kop!

Altijd pret: vrijwel het hele jaar open

Toverland bij Sevenum in Noord-Limburg is bijna iedere dag van het jaar geopend. Het maakt niet uit of het regent of sneeuwt; of het zomer of winter is. Omdat er zowel binnen als buiten veel attracties zijn, is het in Toverland iedere dag pret!

Heb je even genoeg van de achtbanen, ga dan bootje varen in Merlin's Quest of ontdek het Caribische havenstadje Port Laguna.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Toverland 2
Postcode en plaats: 5975 MR  Sevenum

Telefoon: +31 (0)77 467 70 50
Email: info@toverland.nl
Web: toverland.nl

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 6,5 uur.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Toverland - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Toverland

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE