Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Voordelig winkelen

Roermond - De kracht van een outlet centre is dat vrijwel alle kleding, schoenen en andere merkartikelen tegen een flink gereduceerde prijs worden aangeboden. Hoewel het om restanten en b-keuze gaat, is het aanbod, dankzij de vele verschillende winkels, zo groot dat je altijd wel een leuk voordeeltje kunt vinden. Designer Outlet Roermond is niet alleen populair onder Nederlanders, ook Belgen en Duitsers weten deze drukbezochte Outlet in Midden-Limburg inmiddels te vinden.

Outlet shopping centers in Nederland

Het fenomeen Outlet shoppen is komen overwaaien uit de VS, waar de speciale shoppingcentres al decenia populair zijn onder koopjesjagers. Het koopjesdorp in Roermond is overigens niet het enige in Nederland. Ook even buiten Lelystad ligt een speciaal koopjesdorp: Bataviastad.


Designer Outlet Roermond - Beoordeling door bezoekers
  • Roermond is echt niet alleen interessant vanwege het Outlet Center, doch heeft een gezellige oude binnenstad, een overvloed aan watersportmogelijkheden als gevolg van ontgrindingen die hier plaatsvonden, en last but not least het Cuypershuis. Een museum waarin het leven en werk van de 19e eeuwse architect Pierre Cuypers centraal staan. Roermond, thats all you need!

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Designer Outlet Roermond'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Adres en bezoekers informatie

Designer Outlet Roermond

Adres: Stadsweide 2
Postcode en plaats: 6041 TD  Roermond
Provincie: Limburg

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 3 uur.
Designer Outlet Roermond is vrijwel iedere dag geopend. De outlet ligt tegen het centrum van de stad, op ongeveer een kwartier lopen vanaf station Roermond, en slechts op een paar minuten lopen vanuit het centrum. In het weekend rijdt er een shuttlebus.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies