Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Voordelig winkelen

Roermond - De kracht van een outlet centre is dat vrijwel alle kleding, schoenen en andere merkartikelen tegen een flink gereduceerde prijs worden aangeboden. Hoewel het om restanten en b-keuze gaat, is het aanbod, dankzij de vele verschillende winkels, zo groot dat je altijd wel een leuk voordeeltje kunt vinden. Designer Outlet Roermond is niet alleen populair onder Nederlanders, ook Belgen en Duitsers weten deze drukbezochte Outlet in Midden-Limburg inmiddels te vinden.


(Tekst gaat hieronder verder)

Outlet shopping centers in Nederland

Het fenomeen Outlet shoppen is komen overwaaien uit de VS, waar de speciale shoppingcentres al decenia populair zijn onder koopjesjagers. Het koopjesdorp in Roermond is overigens niet het enige in Nederland. Ook even buiten Lelystad ligt een speciaal koopjesdorp: Bataviastad.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Stadsweide 2
Postcode en plaats: 6041 TD  Roermond


Bezoekduur: Een gemiddeld bezoek duurt 3 uur
Designer Outlet Roermond is vrijwel iedere dag geopend. De outlet ligt tegen het centrum van de stad, op ongeveer een kwartier lopen vanaf station Roermond, en slechts op een paar minuten lopen vanuit het centrum. In het weekend rijdt er een shuttlebus.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Designer Outlet Roermond - Beoordeling door bezoekers
  • Roermond is echt niet alleen interessant vanwege het Outlet Center, doch heeft een gezellige oude binnenstad, een overvloed aan watersportmogelijkheden als gevolg van ontgrindingen die hier plaatsvonden, en last but not least het Cuypershuis. Een museum waarin het leven en werk van de 19e eeuwse architect Pierre Cuypers centraal staan. Roermond, thats all you need!

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Designer Outlet Roermond'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Designer Outlet Roermond


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE