Venrays Museum

Het Venrays Museum

Cultuurhistorisch museum Venray en omgeving

Venray - Het Venrays Museum is het cultuurhistorisch museum van Venray en omgeving.


(Tekst gaat hieronder verder)

Het museum verzamelt, bewaart, onderzoekt, presenteert en exposeert een vaste collectie van stukken die representatief zijn voor het culturele erfgoed van Venray en omgeving. Drie keer per jaar organiseert het museum toegankelijke tentoonstellingen rond een speciaal thema, meestal lokaal of regionaal, dat voor een breed publiek aantrekkelijk is.

Collectie

Archeologie, religieuze kunst, gilden en schutterijen, handel en nijverheid, schilderijen en tekeningen, kunstnijverheid, kleding en textiel.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Eindstraat 8
Postcode en plaats: 5801 CR  Venray

Telefoon: +31478583880
Email: info@venraysmuseum.nl
Web: venraysmuseum.nl
HetVenrays museum is ondergebracht in 't Freulekeshuus aan de Eindstraat, vlakbij de Grote Kerk in het centrum van Venray.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Venrays Museum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Venrays Museum


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE