De Wassende Maan

Een nieuwsgierige bezoeker

Landart in de Biesbosch

Werkendam - Langs de Bandijk in de noordelijke hoek van de Noordwaard ligt een labyrinth. Het is het landschapskunstwerk De Wassende Maan. Het kunstwerk is tegelijkertijd natuur en bestaat uit geulen en dijkjes. Door de weersinvloeden en de invloed van het getij, ziet De Wassende Maan er altijd weer anders uit.

Het kunstwerk is vier hectare groot en is een ontwerp van kunstenaar Paul de Kort. Wandelend of vanaf de fiets zul je het labyrinth niet snel zien, totdat je de aangelegde heuvel beklimt want deze dient als uitkijkpunt.


De Wassende Maan - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

De Wassende Maan

Adres: Bandijk 57
Postcode en plaats: 4251 MJ  Werkendam
Provincie: Noord-Brabant

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 0,5 uur.
Het landschapskunstwerk De Wassende Maan ligt in de noordelijke hoek van de Noordwaard, aan de Bandijk. Je kunt parkeren aan de Bandijk en honden mogen aangelijnd mee.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies