Jopie Huisman Museum

Het Jopie Huisman museum in Workum

Hoe afdankertjes kunst werden

Workum - Autodidact en voormalige voddenkoopman Jopie Huisman (1922 - 2000) keek op een andere manier naar voorwerpen en maakte van weggegooide voorwerpen kunst. Zo maakte hij van waardeloos iets waardevols.

Dankzij zijn vrienden kreeg de kunstenaar in 1992 zijn eigen museum in Workum - eenvoudig en bestaande uit eerlijke materialen; precies zoals Jopie Huisman het wilde.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Noard 6
Postcode en plaats: 8711 AH  Workum
Provincie: Friesland

Telefoon: +31 (0)515 543131
Email: info@jopiehuismanmuseum.nl
Web: jopiehuismanmuseum.nl

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 1,5 uur.
Het museum ligt in het centrum van Workum.

Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met de plaats van bestemming voor entree, openingstijden, beschikbaarheid en locatiewijzigingen.

Jopie Huisman Museum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Jopie Huisman Museum

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE