American Motorcycle Museum

Een Harley Davidson

Zen and the art of American Motorcycles

Raalte - De motorfiets van de zoon van de Sjah van Perzie is een van de topstukken in het American Motorcycle Museum in Raalte. En wist je dat Harley Davidson ook jukeboxen, grasmaaiers, golfkarren en kleding maakt?

De Amerikaanse motorfiets, en dan de Harley Davidson in het bijzonder, is niet zomaar een vervoersmiddel; het is een manier van leven. De motor staat symbool voor het reizen en het genieten van het vrije leven.

In het American Motorcycle Museum in Raalte is er ruim aandacht voor deze stoere motor, aanverwante artikelen en stoere verhalen. Ook is er aandacht voor andere Amerikaanse motoren zoals Indian, Ace, Excelsior en Henderson.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Zwolsestraat 63c
Postcode en plaats: 8101 AB  Raalte

Telefoon: +31 (0)572 364 515
Web: ammh.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


American Motorcycle Museum - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

American Motorcycle Museum


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE