Sallandse Heuvelrug

Heerlijk wandelen in het Salland

Bezoekerscentrum

Nijverdal - In het bezoekerscentrum van de Sallandse Heuvelrug is een permanente tentoonstelling ingericht over het ontstaan van het natuurgebied en het plaatselijke dieren- en plantenleven.


(Tekst gaat hieronder verder)

Verder laat Staatsbosbeheer zien hoe ze het gebied, een nationaal park, onderhoud. Het bezoekerscentrum is tevens een mooi startpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht door het golvende landschap en de uitgestrekte heidevelden.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Grotestraat 281
Postcode en plaats: 7441 GS  Nijverdal

Telefoon: +31 (0)548 612711
Web: Sallandse Heuvelrug
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Sallandse Heuvelrug - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Sallandse Heuvelrug


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE