Camping Seedune

Schiermonnikoog


Schiermonnikoog is een klein eilandje, maar de stranden zijn er groots! Auto's zijn niet toegestaan op Schiermonnikoog. Je auto kun je parkeren bij de veersteiger in Lauwersoog. Kom je met het openbaar vervoer, dan kun je vanuit o.a. stad Groningen de bus naar Lauwersoog nemen. De bootovertocht naar Schiermonnikoog duurt ca. 45 minuten.

Contactinformatie Camping Seedune
Adres: Seeduneweg 1
Plaats: 9166 RX  Schiermonnikoog (Friesland)
Regio/omgeving: Wadden
Telefoon: +31(0)519531398
Email: info@seedune.nl
Web: http://www.seedune.nl/

Camping Seedune route

De plaatsaanduiding op de kaart is een indicatie en kan afwijken van de werkelijkheid; het is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste routeLeuke uitstapjes Nederland
Dage dierentuin
Top 10 leukste steden
Overnachten

Campingtrends

Het nieuwe kamperen

Glamping - Glamorous camperen is in korte tijd populair geworden. Het is kamperen met luxe en comfort. Geen gezeul met tentspullen, maar meteen genieten vanuit professionele tent met koelkast.
Kindvrije camping - lekker uitslapen zonder gejengel van kinderen. Schone toiletten en geen geschreeuw. Heerlijk!
Kartonnen tent - Ideaal voor festivals: de kartonnen tent. Ook bestand tegen wat regen en na afloop kan ie zo bij het oud papier.Wildkamperen

Vrij kamperen onder de sterren

Wildkamperen is in principe verboden in Nederland. Je bent dus aangewezen op een camping of bij de boer. Staatsbosbeheer heeft in Overijssel 3 plaatsen aangewezen waar je vrij je tentje mag neerzetten. De plaatsen worden gemarkeerd door palen in de grond. Douches of toiletten zijn er natuurlijk niet. Wél volop vrije natuur en veel rust. Spannend!


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE