Ouwehands Dierenpark

Luipaarden in Ouwehands Dierenpark

Een dagje dierentuin

Rhenen - Waar kun je voor een heerlijk dagje uit beter naar toe gaan dan naar een dierentuin? De kinderen vinden het geweldig en je kan er de hele dag doorbrengen. In Ouwehands Dierenpark leven meer dan 3000 dieren waaronder bijzondere witte tijgers, leeuwen, apen en Afrikaanse olifanten.

Eén van de recente attracties van Ouwehands Dierenpark is het twee hectare grote berenbos waar mishandelde beren uit de hele wereld worden opgevangen. Ook de wolven hebben er een goed onderkomen. Andere attracties zijn het ijsberenverblijf, het aquarium of de zeeleeuwenshow. Ook leuk is de overdekte speeljungle voor de kinderen. Er valt dus van alles te ontdekken, voor alle leeftijden.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Grebbeweg 111
Postcode en plaats: 3911 AV  Rhenen

Web: Ouwehands Dierenpark
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Ouwehands Dierenpark - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
0%
Winter:
100%
Met wie? Samen
100%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Ouwehands Dierenpark'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Ouwehands Dierenpark


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE