GaiaZOO

Limburg, Savanna, Rainforest & Taiga

Kerkrade - In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld. Waan je in Afrika en sta oog in oog met gorillas, neushoorns, giraffen en razendsnelle cheetas. Ontdek in de regenwouden van Amazonia allerlei soorten slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Reis ook naar het hoge Noorden en ontmoet de bijzondere muskusossen, grappige veelvraten en elegante rendieren.
Bezoek ook de diverse jonge dieren; stekelvarkens, kudus, doodshoofdapen, lynxen en wolven.

Bijzondere diersoorten

In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen, Iberische wolven en grootoorvossen - diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. Ook de bushdogs zijn te zien. Een bijzondere hondachtige met een sociaal karakter en de enige hondensoort met zwemvliezen.

Nieuw is het leeuwenverblijf en de GaiArenA, een enorme tribune waar valken, buizerds, arenden en gieren rakelings over je hoofd vliegen en hun vliegkunsten tonen.

DinoDome voor de kinderen

Voor de kinderen biedt de dierentuin een speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de in apil geopende Kinderboerderij kunnen kinderen de dieren aaien en knuffelen.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor jong éln oud. De Limburgse dierentuin werd vanwege het nieuwe en unieke dierentuinconcept al driemaal op rij gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux en is in 2011 door ANWB verkozen tot Leukste Uitje van Limburg en tweede Leukste Uitje van Nederland.

Wat zeggen de bezoekers?


Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

GaiaZOO

Adres: Dentgenbachweg 105
Postcode en plaats: 6468 PG  Kerkrade
Provincie: Limburg
Telefoon: +31 (0)45 567 60 70
Email: info@gaiazoo.nl
Web: gaiazoo.nl

Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 4,5 uur.
Het park is alle dagen van het jaar geopend vanaf 10.00 uur

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Er worden tot 8 plekken in de buurt getoond. Meer zien? Gebruik dan de zoek functie op deze site.

Zonsopkomst:
07:20

Zonsondergang:
17:19

Kerkrade uitstapjes in de buurt

Leuke overnachtingen Kerkrade

hotspotholland.nl

Leuke uitstapjes Nederland