MORE. Museum voor MOdern REalisme

MORE. Museum voor Modern Realisme in Gorssel

Nederlandse modern realistische kunstenaars

Gorssel - MORE. Het nieuwe Museum voor MOdern REalisme is meteen ook het grootste in zijn soort. Houd je van realisme zoals het werk van Carel Willink? Dan is dit het museum waar je moet zijn. Heb je geen idee wie Carel Willink is? Ook dan moet je naar MORE voor een nadere kennismaking.

Toonaangevende Nederlandse kunstenaars

De collectie van MORE bevat werk van toonaangevende Nederlandse modern realistische kunstenaars van de afgelopen 100 jaar zoals Carel Willink en Charley Toorop. Maar ook hedendaagse figuratieve kunst van bijvoorbeeld Erwin Olaf vind je in het museum.

Scheringa collectie

Een deel van de collectie van MORE is verworven uit de Scheringacollectie van de ter ziele gegane DSB Bank. Van de 1200 werken uit die collectie, zijn er ongeveer 200 in Gorssel tentoongesteld.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Hoofdstraat 28
Postcode en plaats: 7213 CW  Gorssel
Provincie: Gelderland

Telefoon: +31 (0)575-76 03 00
Email: info@museummore.nl
Web: museummore.nl
Voorkom teleurstellingen en check voor je komst altijd de actuele openingstijden.

MORE. Museum voor MOdern REalisme - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

MORE. Museum voor MOdern REalisme

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE