MORE. Museum voor MOdern REalisme

MORE. Museum voor Modern Realisme in Gorssel

Nederlandse modern realistische kunstenaars

Gorssel - MORE. Het nieuwe Museum voor MOdern REalisme is meteen ook het grootste in zijn soort. Houd je van realisme zoals het werk van Carel Willink? Dan is dit het museum waar je moet zijn. Heb je geen idee wie Carel Willink is? Ook dan moet je naar MORE voor een nadere kennismaking.


(Tekst gaat hieronder verder)

Toonaangevende Nederlandse kunstenaars

De collectie van MORE bevat werk van toonaangevende Nederlandse modern realistische kunstenaars van de afgelopen 100 jaar zoals Carel Willink en Charley Toorop. Maar ook hedendaagse figuratieve kunst van bijvoorbeeld Erwin Olaf vind je in het museum.

Scheringa collectie

Een deel van de collectie van MORE is verworven uit de Scheringacollectie van de ter ziele gegane DSB Bank. Van de 1200 werken uit die collectie, zijn er ongeveer 200 in Gorssel tentoongesteld.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Hoofdstraat 28
Postcode en plaats: 7213 CW  Gorssel

Telefoon: +31 (0)575-76 03 00
Email: info@museummore.nl
Web: museummore.nl
Voorkom teleurstellingen en check voor je komst altijd de actuele openingstijden.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


MORE. Museum voor MOdern REalisme - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

MORE. Museum voor MOdern REalisme


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE