Natuurpark Lelystad

Een nieuwsgierige otter in Natuurpark Lelystad

Buitenverblijf van Artis

Lelystad - Natuurpark Lelystad is een afwisselend park met volop ruimte voor herten, wilde zwijnen, otters, Przewalskipaarden en wisenten.


(Tekst gaat hieronder verder)

Big Five

Beversporen Natuurpark Lelystad
Beversporen Natuurpark Lelystad
Verwacht geen olifanten en leeuwen. Maar met een stevige wandeling kun wel de big five van Natuurpark Lelystad zien: het Przewalskipaard, Wisent, Edelhert, Eland en het Pater Davidshert. Maar zelf vonden we de Wilde Zwijnen, de Otters (tijdens het voeren) en de kans om Bevers te zien het leukste. Oh ja, en de wilde zwanen met gele kop hadden we ook nog nooit gezien.

Buitenverblijf van Artis

Het gebied is in de jaren '70 van de vorige eeuw aangelegd door de Rijksdienst voor de IJsselmeerpolders en dierentuin Artis. De dienst wilde een watervogelpark voor de inwoners van Lelystad. Artis zocht een buitenverblijf voor zijn grote hoefdieren. Bij Lelystad was volop ruimte en zo ontstond het Natuurpark Lelystad.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Vlotgrasweg 11
Postcode en plaats: 8219 PP  Lelystad

Telefoon: +31 (0)320 286 111

Bezoekduur: Een gemiddeld bezoek duurt 1,5 uur
Dagelijks tussen zonsopgang en zonsondergang.
Toegang is gratis. Betaald parkeren.
Natuurpark Lelystad is bereikbaar vanaf de A6, afslag richting Lelystad/ Harderwijk (N302).

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Natuurpark Lelystad - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Natuurpark Lelystad


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2018
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE