Bataviastad Outlet Shopping

Een van de stadspoorten van Bataviastad

Iedere dag uitverkoop in Lelystad

Lelystad - Shoppen in een Outlet Shopping Centre is in de Verenigde Staten al jaren populair. In een apart winkelcentrum, meestal buiten het stadscentrum, worden tegen gereduceerd tarief restcollecties merkkleding verkocht. In Nederland is Batavia stad, bij Lelystad zo'n Outlet Shopping Center. De Outlet is niet alleen populair bij Lelystedelingen, maar trekt vooral bezoekers uit heel Nederland.

Outletdorp Bataviastad

Batavia stad is een koopjesdorp dat vernoemd is naar het V.O.C. schip De Batavia dat jaren geleden op de naastgelegen scheepswerf is gebouwd. Voor de historische waarde van de houten huisjes, de stadsmuur met heuse kanonnen en de stadspoorten moet je hier niet zijn. Maar niemand die daarom zal malen; goede koopjes. Daar draait het allemaal om!

Outlet Shopping center Batavia Stad
Outlet Shopping center Batavia Stad
Shop 'til you drop: Outletshoppen in Batavia Stad. Hier is het iedere dag uitverkoop

Uitstapjes omgeving Bataviastad

V.O.C schip De Batavia & De poepende man

De ijzeren man op de dijk aan het IJsselmeerDe ijzeren man op de dijk aan het IJsselmeer
Een middagje shoppen in dit koopjesdorp is prima te combineren met een bezoekje aan De Batavia, een replica van een V.O.C. schip uit 1628 dat afgemeerd ligt bij de naastgelegen Bataviawerf. Op de werf zelf is het oorlogsschip de 7 Provinciƫn (het vlaggenschip van Admiraal Michiel de Ruyter uit 1665) nog in aanbouw.

De Eiffeltoren van Lelystad

Op een strekdam achter Bataviastad staat de Eiffeltoren van Lelystad: Exposure, een gehurkte reus, beter bekend als de poepende man +.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Bataviaplein 60
Postcode en plaats: 8242 PN  Lelystad

Telefoon: 0900-BATAVIA (25 cent p/m)
Email: info@bataviastad.nl
Bataviastad staat duidelijk aangegeven op de borden langs snelweg A6. Een goede routebeschrijving en informatie over de openingstijden (7 dagen per week) is te vinden op de website van Bataviastad.
Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Bataviastad Outlet Shopping - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
33%
Najaar:
0%
Winter:
67%
Met wie? Samen
33%
Met kleine kinderen
33%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
33%
Geen health informatie beschikbaar
Hoe beviel je uitstapje aan 'Bataviastad Outlet Shopping'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Bataviastad Outlet Shopping


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE