Pier + Horizon

Pier + Horizon

Aanschouw het einde van de wereld

Kraggenburg - Pier+Horizon is een pier aan het einde van de wereld. Pier+Horizon ligt in de Noordoostpolder en steekt in het Zwarte Meer. Rondom de pier drijven twintig meter lange rietmatten rondom palen.

Kunstwerk in landschap Flevoland

Om bij Pier + Horizon te komen moet je eerst een kaarsrecht betonnen pad van een kilometer aflopen. Hierdoor voelt de plek een beetje als het einde van de wereld, vooral als je er 's ochtends vroeg of bij zonsondergang bent. Dankzij het weer is de belevenis iedere keer weer anders.

Dit Landart project in de Noordoostpolder is bedacht door Paul de Kort en is in 2016 gerealiseerd.


Pier + Horizon - Beoordeling door bezoekers
  • Leuk om een keer gezien te hebben. Wel moeilijk te bereiken; het was een behoorlijke fietstocht vooral met wind tegen!

  • Ik hou wel van deze plekken aan het einde van de wereld. Pier + Horizon is een uniek landart kunstwerk en biedt een prachtig uitzicht op het Vogeleiland en het Zwarte Meer. De plek is een beetje afgelegen maar staat plaatselijk goed aangegeven. Het leuke van Landart is dat de reis erheen de uiteindelijke ervaring alleen maar meer bijzonder maakt. Bovendien kom je op een plek waar je waarschijnlijk nooit eerder bent geweest.

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
100%
Bewolkt:
0%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
100%
Najaar:
0%
Winter:
0%
Met wie? Samen
100%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
0%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Pier + Horizon'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Adres en bezoekers informatie

Pier + Horizon

Adres: Zwartemeerdijk 62B
Postcode en plaats: 8317 PD  Kraggenburg
Provincie: Flevoland

Web: pierplushorizon.nl
Bezoek: Een gemiddeld bezoek duurt ca. 0.5 uur.
Pier + Horizon is 24/7 toegankelijk. De plek staat goed aangegeven. Er is een kleine parkeerplek langs de weg. Hiervandaan is het nog een kleine kilometer wandelen door de landerijen naar de dijk waarachter Pier + Horizon ligt.
Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies