Diergaarde Blijdorp

De giraffes

Op wereldreis in de dierentuin

Rotterdam - De dieren van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zijn zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te zien. Zo is er een tropisch bos met neushoorns en tapirs; Aziatische dieren in een Maleisisch oerwoud en kun je een reis maken door de wereldzeeën.

Diergaarde Blijdorp is gespecialiseerd in zeldzame en bedreigde diersoorten en heeft een aantal bijzondere fokprogramma's zoals die voor de Indische olifant.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Blijdorplaan 8
Postcode en plaats: 3041 JG  Rotterdam

Telefoon: +31 (0)10 443 14 95
Web: diergaardeblijdorp.nl
Diergaarde Blijdorp is zowel met OV als auto goed bereikbaar. De dierentuin ligt op loopafstand vanaf NS-station Rotterdam CS en onderaan Kleinpolderplein.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!


Diergaarde Blijdorp - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen

Diergaarde Blijdorp


Let op: De plaats op de kaart is slechts een indicatie en is niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE