Diergaarde Blijdorp

De giraffes

Op wereldreis in de dierentuin

Rotterdam - De dieren van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zijn zoveel mogelijk in hun natuurlijke omgeving te zien. Je loopt er zo van continent naar continent! Zo is er een tropisch bos met neushoorns en tapirs; Aziatische dieren in een Maleisisch oerwoud en kun je via de onderwatertunnel een reis maken door de wereldzeeën.

Ook bij regen

Ook op regenachtige dagen kun je prima terecht in Diergaarde Blijdorp. Zo zijn de Taman Indah en het Oceanium met haaien, konings-pinguins en zeeleeuwen overdekt. Ook bijzonder zijn het Gorilla eiland en de Krokodillen rivier.

Diergaarde Blijdorp is gespecialiseerd in zeldzame en bedreigde diersoorten en heeft een aantal bijzondere fokprogramma's zoals die voor de Indische olifant.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Blijdorplaan 8
Postcode en plaats: 3041 JG  Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: +31 (0)10 443 14 95
Web: diergaardeblijdorp.nl
Diergaarde Blijdorp is zowel met OV als auto goed bereikbaar. De dierentuin ligt op loopafstand vanaf NS-station Rotterdam CS en onderaan Kleinpolderplein.
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Diergaarde Blijdorp - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Diergaarde Blijdorp

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE