Vliegtuigspotten vliegveld Hilversum

Topdrukte bij Vliegveld Hilversum. Een zweefvliegtuig wordt met een lier omhoog getrokken. In de verte komt alweer een ander toestel aan om te landen

Airport Hilversum

Hilversum - Het gebulder van een klein propellorvliegtuigje zwelt steeds sterker aan. Maar waar komt dat geluid vandaan? Opeens verschijnt het toestel vlak boven de bosrand. Het geraas is nu oorverdovend. In een reflex wil je gaan bukken om het het aanstormende vliegtuig te ontwijken. Dan is het voorbij, het toestel is al geland en taxiet richting toren. Lang is het niet stil, want het gebrom in de verte kondigt alweer het volgende toestel aan...

EHHV

Airport Hilversum, ofwel EHHV in vakjargon, is een klein vliegveldje aan de rand van de Hilversumse heide. De kleinschaligheid is meteen de charme van dit vliegveld. Pal aan het veld is een terras en een veld met bankjes waarvandaan je een goed zicht hebt op wat er allemaal gebeurt. Met een beetje geluk staat de wind zodanig dat de landende/stijgende vliegtuiges rakelings over je hoofd komen scheren. Het vliegveld wordt niet alleen gebruikt voor kleine propellor vliegtuigjes, maar ook om te zweefvliegen.

Vliegveld Hilversum - Vliegtuig spotten
Vliegveld Hilversum - Vliegtuig spotten
Vliegtuigen spotten bij Airport Hilversum: je kan overal vlak bij komen. Hier staan de vliegtuigen klaar om te tanken

Omgeving Vliegveld Hilversum

Het vliegveld van Hilversum ligt vlakbij een heide / bosgebied. Het vormt dan ook een leuke stop tijdens een wandel- of fietstocht. Ook is het waterrijke gebied van Loosdrecht vlakbij.

Vliegveld Hilversum - Vliegtuig spotten
Vliegveld Hilversum - Vliegtuig spotten
Vliegtuigen spotten bij het vliegveld. Links de Hangar, rechts de verkeerstoren.

Adres en bezoekers informatie
Adres: Noodweg 43 - 47
Postcode en plaats: 1213 PW  Hilversum
Provincie: Noord-Holland

Web: ehhv.nl
Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Vliegtuigspotten vliegveld Hilversum - Beoordeling door bezoekers

Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.


Populairste bezoektijd
Weer? Zonnig:
0%
Bewolkt:
100%
Regen:
0%
Sneeuw:
0%
Wanneer? Voorjaar:
0%
Zomer:
0%
Najaar:
100%
Winter:
0%
Met wie? Samen
0%
Met kleine kinderen
0%
Met tieners
0%
Groep:
0%
Alleen:
100%
Geen health informatie beschikbaar

Hoi @hotspotholland, hier ben ik geweest!
Klik hier om te tweeten!

Hoe beviel je uitstapje aan 'Vliegtuigspotten vliegveld Hilversum'? Deel je ervaringen met medereizigers. Registratie niet nodig. Geef nu je beoordeling. Het duurt maar een paar tellen.

Vliegtuigspotten vliegveld Hilversum

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route. Alleen hotspots in de nabije omgeving worden getoond. Gebruik het hoofdmenu om alle hotspots te zien.


Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE