Zevenheuvelenloop

Wanneer: Zaterdag en zondag 14 & 15 november 2020
Locatie: Nijmegen
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


De Zevenheuvelenloop

Nijmegen - Groesbeek 15 kilometer

Nijmegen - De Nijmeegse Zevenheuvelenloop herfstklassieker is alweer toe aan haar 37e editie. Aan dit hardloopevenement zullen ook dit jaar naar verwachting zo'n 30.000 renners meedoen en wie weet wordt er wel weer opnieuw een wereldrecord gelopen!

De loop is voor zowel topatleten als voor recreatielopers en gaat over een prachtig 15 km lang parcours door de bossen en over de heuvels tussen Nijmegen en Groesbeek.

Het parcours is één ronde van precies 15 kilometer en is geheel geasfalteerd en verkeersvrij. Start en finish liggen op de Groesbeekseweg ter hoogte van de Sumatrastraat. Vandaar gaat het verder over de Nijmeegse Baan, Derde Baan, Zevenheuvelenweg, Meerwijkselaan, Post weg, Molenbosweg, Oude Kleefsebaan, Kwakkenbergweg, Postweg, Gelderselaan en Groesbeekseweg. De eerste vijf kilometers zijn verraderlijk door het vals plat. Het middenstuk kent enkele pittige heuvels en voert over de Zevenheuvelenweg. De laatste vier kilometers gaan overwegend naar beneden.
Meer informatie
Meer informatie op de website
Internet: http://www.zevenheuvelenloop.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies