Sint Pannekoek

Wanneer: 29 november
Locatie: Rotterdam
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +

De klassieke Rotterdamse traditie

Rotterdam - Sint Pannekoek is een oude Rotterdamse traditie om op 29 november 's avonds pannenkoeken te eten. Daarbij wacht het hele gezin met een pannenkoek op het hoofd tot vader na het werk thuis komt.

Fabel of feit. Wie zal het weten. Maar ben je in Rotterdam? Pannenkoeken bakken!
Meer informatie
Internet: http://www.sintpannekoek.nl

NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies