Zilveren Camera

Wanneer: 2 februari t/m 31 maart
Locatie: Hilversum
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


De Zilveren Camera tentoonstelling in Museum Hilversum aan de Kerkbrink

Belangrijkste prijs beste Nederlandse nieuwsfoto van het afgelopen jaar

Hilversum - De Zilveren Camera is de nationale prijs voor de beste journalistieke foto. In Museum Hilversum is in februari de nieuwe tentoonstelling te zien met indrukwekkende persfoto's van Nederlandse fotografen.

Tijdens de Zilveren Camera tentoonstelling toont het museum de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen en de meest indrukwekkende foto's van over de hele wereld. Er hangen ruim 200 foto's van de prijswinnaars in negen categorie├źn: Binnenland en Buitenland documentair, Cultuur & Entertainment, Binnenland en Buitenland nieuws, Dagelijks nieuws, Portret, Sport en Natuur & Milieu.
Meer informatie
Museum Hilversum
Kerkbrink 6
1211 BX Hilversum
035 - 5339601
info@museumhilversum.nl
Internet: http://www.museumhilversum.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies