MTB Ameland

Wanneer: 10e editie op 9 en 10 maart 2019
Locatie: Ameland
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


MTB wedstrijd op het strand van Scheveningen

Mountainbiken op het strand

Ameland - De 10e editie van MTB Ameland is op zaterdag 9 en zondag 10 maart 2019. Hèt mountainbike evenement in de uitdagende en bijzondere natuur van het Waddengebied biedt een programma voor alle leeftijden en niveaus. Kom voor een dag of weekeinde MTB actie naar Ameland en beleef dit unieke Mountainbike avontuur tussen Oerd en Vuurtoren.

Het programma bestaat op zaterdag uit de Bornrif MTB Race Ameland en op zondag uit de MTB Ameland Toertocht over 15, 30, 60 of 90 km.

Meer informatie
Internet: http://www.mtbameland.nl


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2021
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies