Sylvestercross

Wanneer: Oudjaarsdag 31 december 2018
Locatie: Soest (Soesterduinen)
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +


Zandverstuiving Soesterduinen. Het rulle zand maakt de Sylvestercross extra uitdagend!

De pittigste loop van Nederland

Soest (Soesterduinen) - De Sylvestercross is een echte cross met een prachtig maar pittig parcours. Zowel de start als de finish spelen zich af in het mulle duinzand; het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. De cross in Soest biedt daarmee een unieke uitdaging. Let bij het gebruik van schoeisel en kleding op de weersomstandigheden van de wedstrijddag.

Er wordt op oudejaarsdag een compleet programma aangeboden met wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters en prominenten. Daarnaast kunnen recreanten/prestatielopers kiezen uit twee lopen; de prestatieloop over 4 km (starttijd 10:40 uur) en de prestatieloop over 1, 2 of 3 ronden van (bijna) 3 km (starttijd 15:00 uur). Voor scholieren is dit jaar weer de BINK Sylvester Scholierencross in het programma opgenomen en voor bedrijventeams de Rabo Sylvester BusinessRun. Zie het programma op de website.
Meer informatie
Bosstraat 106, 3766 AJ Soest
Auto: Dit adres in de Bosstraat voorbij rijden, einde Bosstraat linksaf en daarna direct rechtsaf het parkeerterrein van AV Pijnenburg oprijden.
OV: Station Soest-Zuid
Internet: http://www.sylvestercross.nl/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Uitstapje en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE