Caravana 2019

Wanneer: Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019
Locatie: Leeuwarden
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +

De grootste kampeerbeurs van Nederland

Leeuwarden - Het nieuwe kampeer seizoen komt er aan. Wat zijn de laatste trends? Kom alvast in de vakantiesfeer op de Caravana. een van de toonaangevende beurzen op caravan- en kampeergebied in Nederland. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe caravan, een tent, accessoires of andere kampeerspullen.

Naast de laatste trends en snufjes biedt de Caravana ook informatie over nationale en internationale campings.
Meer informatie
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Internet: https://caravana.eu/


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE