International Film Festival Rotterdam 2019

Wanneer: 23 januari - 3 februari 2019
Locatie: Rotterdam
Let op: Dit is een evenement uit het verleden! Klik hier voor het nieuwe overzicht +

Rotterdam - Eind januari gaat alweer de 48ste editie van het International Film Festival van Rotterdam van start. Ook nu weer zullen er vele films in première gaan die pas later dit jaar in de rest van Nederland te zien zullen zijn.

Op het festival zijn er ook vele korte en lange films uit alle delen van de wereld te zien die buiten het festival niet meer in Nederland vertoond worden.
Meer informatie
Diverse locaties in de stad. Raadpleeg de website.
Internet: https://iffr.com


NB: Drukfouten voorbehouden. Evenementen en data zijn onder voorbehoud. Deze agenda wordt met veel zorg samengesteld. Desondanks is het echter altijd mogelijk dat er wijzigingen zijn of dat een evenement niet doorgaat. Kijk daarom altijd op de website van het evenement voor meer informatie. Zo sta je nooit voor een dichte deur. Hotspot Holland wijst elke aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect het gevolg is van een vermelding af.
Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2019
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij wonen bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes. Fijne vakantie!


Privacy en cookies

  NL EN DE