Stripmuseum Groningen

Het Stripmuseum inGroningen

Het Nederlands Stripmuseum

Groningen - Agent 327 en Ollie B. Bommel, Jan Jans en de Kinderen, Eric de Noorman en ga zo maar door. Wie is niet grootgebracht met deze Nederlandse striphelden? In het Nederlands Stripmuseum ontmoet je ze allemaal! LET OP: Met ingang van 3 maart 2019 gaat het museum sluiten. Later in het jaar gaat het museum op in het nieuwe Storyworld dat eind 2019 op een nieuwe locatie geopend zal worden.

Naast bovengenoemde personages is er natuurlijk nog veel meer in het museum te beleven voor zowel kinderen als volwassenen; het museum is een van de populairste vader/zoon uitstapjes van ons land! Naast de workshops striptekenen zijn er regelmatig tentoonstellingen over wisselende onderwerpen waarbij de strip uiteraard centraal staat.


Stripmuseum Groningen - Beoordeling door bezoekers
Ben jij hier ook geweest? Geef nu je beoordeling . Het duurt maar een paar tellen

Adres en bezoekers informatie

Stripmuseum Groningen

Adres: Westerhaven 71
Postcode en plaats: 9718 AC  Groningen
Provincie: Groningen

Telefoon: +31 (0)50 3178470
Email: receptie@stripmuseumgroningen.nl
Web: stripmuseum.nl
Het Nederlands Stripmuseum Groningen is gevestigd is te vinden in het Shoppingcentre De Westerhave. Je herkent het gebouw aan de levensgrote strips aan de buitengevel.

Voorkom teleurstellingen en neem voor vertrek altijd contact op met je bestemming voor prijzen en beschikbaarheid.

Let op: De locatie op de kaart is slechts een indicatie en niet altijd de ingang, parkeerplaats of juiste route.

Copyright © Hotspot Holland 2003 - 2020
Vakantie in eigen land? Uitstapje of Dagje uit?
Wij zijn Hotspot Holland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Wij zijn avonturiers bij jou in de buurt en vinden het leuk om gekke plekken te ontdekken. Net als jij. Leuke dingen doen? Er op uit en bijzondere plaatsen bezoeken? Wandelen of een fietstocht? Citytrip, weekendje weg of evenement? Vakantiehuisje, camping of hotel boeken? Je vindt het allemaal hier. 1001 onverwachte uitstapjes in eigen land. Fijne vakantie!
  NL EN DE

Privacy en cookies